Menu Sluiten

Gereedschapswerktuigen

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over gereedschapswerktuigen kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | Een gereedschapswerktuig of machinegereedschap is een machine, waarmee het werk van de traditionele handgereedschap is gemechaniseerd

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gereedschapswerktuigen

eamtm selecteer taal nederlands english deutsch franais polski favorieten handelaar login verspaning machines plaatbewerking machines complete bedrijven machines per handelaar machines per land machines per merk startpagina handelaars contact menu startpagina handelaars contact eamtm verspaning machines kotterbanken en tafels kotterbanken en tafels kotterbank gereedschapswerktuig voor het op maat afwerken van reeds aanwezige holten welke door boren zijn verkregen of bij gieten zijn aangebracht gereedschapswerktuigen binnen ieders budget Naam machine groep draaitafels voor kotterbanken rond kotterbanken tafeltype kotterbanken met beweegbare kolom vloertype rechthoekige ronddraaitafels voor kotterbanken geen filter bevat bevat niet start met eindigt op gelijk aan niet gelijk aan groter dan kleiner dan groter dan of gelijk aan kleiner dan of gelijk aan tussen niet tussen is leeg is niet le.

over ons in de kijker ons aanbod rijdende showroom werkwijze contact infodiop.be diop tools your browser does not support the video tag. Diop al jaar een gevestigde waarde diop al meer dan jaar actief op de markt als fabrikant en toeleverancier van gereedschapswerktuigen voor diverse industrile toepassingen. In werd diostyle opgestart voor de verdeling van bedrijfs en veiligheidskledij waarbij voor de klant het comfort de eenvoud en het ontzorgen van deze aankoop de basis moest vormen van deze unieke service die wij bieden. Na de rebranding betekent onze nieuwe look n benaming voor de beide activiteiten. Het volledig pakket aan bedrijfskledij en persoonlijke beschermingsmiddelen voor quasi alle sectoren bekijk ook eens gereedschapswerktuigen Modieuze kledij met hedendaagse snit zowel voor de herenmodellen als voor de dameslijn. Uitgebreide mo.

Wat je wil weten over Gereedschapswerktuigen

fabricage machines amp technologie technologiecentrums wisselstukken centrum nieuws amp evenementen klanten ondersteuning contacteer ons mazak wereldwijd over mazak europa financieel mclaren f carriere back fabricage european manufacturing worcester uk global manufacturing japannorth americasingaporechina back machines amp technologie alle machines all machines per produkt integrex multitaskenassigcnc draaibankenverticale bewerkingscentrumshorizontale bewerkingscentrumslaser machinesautomatiseringcnc software technologie smooth aimazak ismart factoryhoge snelheid zeer nauwkeurighybrid multitasking machinedoneinoneergonomieintelligente technologieecovriendelijksmooth technologiemazak siemens per industrie auto industrieluchtvaar.