Menu Sluiten

Vervaardiging Machines

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines

Perdaen – D”Hooghe BVBA is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen. Ons uitgebreid en vooral gevarieerd machinepark laat ons toe totaalprojecten aan te pakken.

Perdaen D”Hooghe kan rekenen op ervaren en gedreven mensen die actief meedenken met de noden van de klant. Onze slogan ” Perfectie in Constructie” is exact hetgene waar we naar streven! Dit is een van de redenen waarom gerenommeerde klanten beroep doen op onze firma.

Engineering & Machinebouw

Met een uitgebreid machinepark kunnen nagenoeg alle stappen van het productieproces in het eigen atelier uitgevoerd worden. Onze engineers kunnen uw projecten van bij de start ondersteunen, uittekenen en opvolgen. Dankzij het 3D ontwerpen met Autodesk Inventor krijgt u snel een beeld van uw project. Na het verwezelijken van uw project wordt een as-built dossier in 3D en 2D opgemaakt.

Daarnaast is het perfect mogelijk om op tekeningen van de klant stukken af te werken. Naast een uitgebreide verspanende afdeling beschikt Perdaen D”Hooghe over een zaag-en plaatbewerkingsafdeling, een lasatelier, straal- en natlakinstallatie, 3D meetapparatuur en uitgebreide montagemogelijkheden.

Ook het beheer van aankoopdelen, coördinatie van pneumatische, hydraulische en elektrische werken kunnen aan ons toevertrouwd worden.

Vortex Freesmachine met 6 bewerkingstafels

Voordelen

 • Programmeren rechtstreeks van 3D model
 • Onbemand verspanen
 • Geintegreerde planningsmodule
 • Automatische meetcyclus
 • Automatisch opmeten van gereedschappen en breukdetectie
 • 6 pallets bieden grote flexibiliteit

Arplas Welding

Arplas Welding maakt sinds 2013 deel uit van de firma Perdaen D”Hooghe. Arplas Welding is gespecialiseerd in het produceren van vatenlasmachines. Hoewel de machines door Perdaen D”Hooghe worden gebouwd, staat Arplas in voor de verkoop en nazorg. Voor meer info omtrent hun producten, verwijzen we u graag door naar hun webstek

Bezoek de Arplas Welding website

Stukwerk & kleine tot middelgrote series

Machinepark

 • CNC-draaien tot DIA 400, lengte 1000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 1620 x 6000 mm
 • Teach-in draaibank: DIA 800 x 6000 mm
 • CNC-bedfreesmachines tot lengte 8000 mm,
  verticaal 3000 mm en dwars 1500 mm
 • CNC verticale freesmachine : 600 mm x 1200 mm
 • CNC verticale freesmachine : 4200 mm x 1400 mm
 • 5-assige freesmachines : 1500mm x 1500 mm
 • Vlakslijpen : 400 x 1250 mm
 • Kotterbanken: Tafel 1200 x 1200 mm, vertikaal: 1600 mm
 • Spiebaansteekmachine tot lengte 200mm

90124729012472

Meer info

tags: Machinebouw – Machinebouw Op Maat – Machinebouw Op Maat Voor Industrie – Beheer Aankoopdelen – Coördinatie Pneumatische Werken – 

Wenst u meer info over vervaardiging machines kijk dan vlug op https://www.perdaendhooghe.be | machines vervaardigen en onderhouden

Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vervaardiging machines

home geschiedenis service machines cadcam cnc frezen draadvonkerosie vonkerosie vlakslijpen algemeen contact welkom frebo is gespecialiseerd in het produceren van prototypes en series op cncgestuurde freesmachines. Wij zijn de ideale partner in de vervaardiging van allerhande producten. Varirend van mechanische onderdelen in verschillende soorten metaal en kunststof tot vacum matrijzen. Tevens zorgen wij voor de assemblage van al uw producten. Op onze website vindt u heel wat informatie omtrent onze mogelijkheden en diensten maar heeft u toch nog vragen laat dan niets u weerhouden om ons te contacteren. Contact frebo bvba i.z. Aarschot b nieuwlandlaan b aarschot tel fax infofrebo.be certificaat powered by create your own unique website with customizable templates. Get started .

de activiteit engineering omvat de meest uitgebreide opdrachten. De klant specifieert zijn probleem en van doorslaer bvba ontfermt zich over de rest ontwerpen maken proefdraaien en opstarten van alleenstaande machines tot volledige productielijnen conform aan alle cevereisten vervaardiging machines grote maten Persen persen t met matrijzen en toebehoren voor de vervaardiging van ringen uit poedermateriaal het nut van vervaardiging machines Boormachine machine voor het volautomatisch boren verzinken tappen m en m en afsnijden op lengte van plat stafmateriaal x x x. Verpakkingsmachine versnijden van met zeevruchten pralines gevulde blisters in verschillende formaten. Koelkanalenmachine .

Inlichtingen over Vervaardiging machines

bureau technique de ventilation et climatisation talstrasse b kettenis tel. infobtvc.be toggle navigation home btvc ventilatie metaal kunststof metaalconstructies metalen buizen ijzerconstructies vormdelen galerie referenties contact de nl fr en btvc onze firma is gespecialiseerd in ventilatie airconditioning en filtratie en meer bepaald in het verwerken van plastic materialen zoals pvc polyethyleen polypropyleen en pps. De firma werd opgericht in en is uitgerust met moderne machines zoals plooi en soldeermachines die zeer specifiek geschikt zijn voor zulke werken. Wij kunnen alle types van werken studie fabricatie en monteren uitvoeren door de diversiteit van onze mogelijkheden waarvan u hierachter een niet exhaustieve lijst van vindt speciale roosters in pvc geheel desinf.