Menu Sluiten

Bladveren Voor Huishoudelijke Apparaten

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

More info

tags: Machinebouw Op Maat – Inhouse Machinebouw Op Maat – Lasermachine Op Maat – Leveranciers Machinebouw Op Maat – Productontwikkeling – 

Wenst u meer info over bladveren voor huishoudelijke apparaten kijk dan vlug op https://raytech.be | Bladveren Voor Huishoudelijke Apparaten

Printing | Machinebouw | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bladveren voor huishoudelijke apparaten

home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact nl en fr eunomia ondernemingsloket ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder nace codes zoeken verwerking en conservering van vlees exclusief vlees van gevogelte slachten van dieren productie van vers vlees als bladveren voor huishoudelijke apparaten raming aanvragen hele dieren of in delen productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen smelten enaffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten geschikt voor consumptie verwerking van slachtafvallen en krengen productie van vleesmeel en poeder en van beendermeel Informeer je over bladveren voor huishoudelijke apparaten bewerking van natuurlijke darmen productie van ongewassen huidwol inclusief ruggewassen huidwol productie van gekoeld of bevroren vlees als hele dieren of in delen verwerking. en conservering van gevogelte slachten van gevogelte bereiding van vers vlees van gevogelte productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties productie van.

.

Toelichting over Bladveren voor huishoudelijke apparaten

.