Menu Sluiten

Vakmanschap Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriëen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriële installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Aanbeveling Machinebouw – Industrial Competence – Industrieel Onderhoud – Industriele Herstellingen – Installatiebouw – 

Wenst u meer info over vakmanschap machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Vakmanschap Machinebouw

Industrieel Onderhoud | Machinebouw | Herstellingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vakmanschap machinebouw

home wat we doen stralen metalliseren poederlakken voor wie machinebouw constructiebouw hekwerk metalen ramen amp deuren trappen amp leuningen interieur amp exterieur design wie zijn we missie historiek links contact my ral wij zorgen voor uw materiaal machinebouw constructiebouw hekwerk ramen amp deuren trappen amp leuningen interieur amp exterieur design ervaring en vakmanschap ral is een lakbedrijf metervaring en vakmanschap dat graag met u meedenkt.dagelijks stralen metalliseren en poederlakken we staal zodat het niet meer kan roesten. Het poederlakproces geeft uw materiaal de gewenste kleur. Welke producten neemt ral onder handen zowel voor de bouwsector trappen leuningen poorten als de industrie machinebouw behandelen we met oog voor detail het staal voor een langere levensduur vakmanschap machinebouw met korting Offerte aanvragen ral in een notendop leveringen volgens afspraak luisterbereidheid voor specifieke wensen concrete oplossingen nauwe samenwerking minimum aan onderhoud maximale levensduur constructies tot ton technisch advies ral helpt uw metaal duurzaam mooi t.

home over ons onze diensten realisaties nieuws vacatures contact nl fr en over ons your partner in precision mecamar nv is een toeleveringsbedrijf voor de machinebouw dat meer dan vijftig jaar ervaring combineert met een jonge geest en een dynamische flexibele aanpak. Door kennis van techniek en puur vakmanschap te combineren met gepassioneerde vakmensen worden kwaliteitsproducten afgeleverd. Onze aanpak dankzij de voortdurende investering in de uitbreiding van het complementaire hoogtechnologische machinepark de recente bouw van een nieuwe productiehal en een optimale productie en eindcontrole beschikt mecamar over de mogelijkheid om uw projecten van a tot z af te werken in eigen beheer. Er is ook een nauwe samenwerking met gespecialiseerde en betrouwbare externe partners voor gewenste warmte en of nabehandeling van de onderdelen. De betrokkenheid van onze gepassioneerde vakmensen een weldoordachte werkvoorbereiding een georganiseerde en flexibele productieflow en transport in eigen beheer zorgen ervoor dat k.

Berichtgeving over Vakmanschap machinebouw

home gietwerk onze vakkennis onze mogelijkheden waarom aluminium gietwerk waarom zandgietwerk legeringen andere toepassingen specialiteiten nieuwsbrief contact aluminiumgieterij en andere nonferro legeringen ons vakmanschap sedert meer dan jaar aluminium gieterij declercq produceert sedert technisch complexe stukken via het procd van zandgietwerk chemisch gebonden of groenzand bestaande uit diverse aluminium legeringen of nonferro metalen Wat betrachten we met vakmanschap machinebouw Onze metaalgieterijis gespecialiseerd in de studie en realisatie van grote technische stukken kettingkasten overbrengingselementen koppelomvormers … Van prototypes tot klein en grote reeksen. Zandgietwerk in aluminium kan in veel gevallen interessanter zijn dan freeswerk of zelfs dan coquille gieten. Wij produceren eveneens aluminium opofferanoden aluminium zink titanium indium voor maritime doeleinden kades boten haven … Dankzij ons metaalatelier zijn wij in staat om complete.