Menu Sluiten

Prijzen Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriëen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriële installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over prijzen machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Prijzen Machinebouw

Herstellingen | Machinebouw | Industrieel Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijzen machinebouw

overslaan en naar de inhoud gaan top left prijsvraag lopende rekening zoek je werk vakman nodig top right documentatie merken oplossingen contact hoofdnavigatie aanbod top assortiment acties amp promos acties amp promoties blue friday november geen feest zonder bubbels tools werkkledij amp veiligheid werfuitrusting ijzerwaren machines electro amp sanitair bouwbeslag gereedschap bevestiging bouw amp renovatie bouwmateriaal hout amp platen isolatie acoustisch isolatie thermisch verf amp decoratie paint plus spuitapparatuur spuitapparatuur hersteldienst verven voor industrie verven voor gebouwen jowi rekken vloer amp muurbekleding slimme oplossing een slimme oplossing nodig kruimelpad home hier vraag je .

producent en leverancier van metalen delen all metal parts ofwel amp in het kort produceert en levert alle metalen delen. Amp is ontstaan als een spinoff van de jarenlange activiteiten van de zaakvoerder als ingenieur in de industrie. Door een uitstekende relatie met een aantal vaste leveranciers in de nieuwe eulidstaten met name polen en tsjechieuml kunnen alle metalen onderdelen geleverd worden tegen een aantrekkelijke prijs met west europese kwaliteit. All metal parts bvba wij leveren bredestraat lovendegem tel prijzen machinebouw lijst email infoallmetalparts.be web www.allmetalparts.be voordelen . Onderdelen en constructies worden in de nieuwe eulidstaten geproduceerd maar onder het strikte toezicht van amp. . Amp is uw lokale westeuropese specialist. U profiteert van lokale service en een uitstekende kennis van techniek. . Lagere prijzen met kwaliteit communicatie garantie en service die worden behandeld door amp. Materialen voor lastoepassingen en electroden. Zoals electroden electrodehouders adapters en toebehoren. Leverbaar in diverse koperlegeringen. Wij garanderen.

Gegevens over Prijzen machinebouw

home diensten machines realisaties contact selecteer een pagina wat kan tecsol voor u betekenen u kan bij tecsol terecht voor al uw mechanical engineering projecten. Tecsol produceert complexe en gedetailleerde stukken die op maat van de klant worden ontwikkeld. Ons team van ervaren vakpersoneel zorgt voor kwaliteit en kan flexibel inspelen op leveringstermijnen. De klant wordt begeleid van ontwerp tot realisatie. Peter meulemeester en zijn team staan u graag bij met raad en daad Enige opheldering over prijzen machinebouw Machinebouw ontwerp laswerk metaal constructies service onderhoud maatwerk onze troeven klant staat centraal onze klanten staan steeds centraal en worden van in het begin betrokken in alle fasen van het ontwikkelings en verwerkingsproces. Zo kunnen wij het eindproduct op maat afleveren volgens de wensen en eisen va.