Menu Sluiten

Machinebouw Custom Made Oplossingen

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriëen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriële installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over machinebouw custom made oplossingen kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Machinebouw Custom Made Oplossingen

Herstellingen | Machinebouw | Industrieel Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Machinebouw custom made oplossingen

skip to content over ons team onze klanten blog jobs contact nl nl en industrile herstellingen onderhoud herstellen en produceren van machineonderdelen industrile draaiwerken industrile slijpwerken industrile freeswerken metaalconstructies interventieservice mobiele freeswerken mobiel kotteren en oplassen mobiele vonkerosie machinebouw voor rubbertbelt industrie voor vezelcementplaten industrie realisaties dringend interventie nodig bel your browser does not support the video tag. Industrile herstellingen amp onderhoud onze mecaniciens voeren alle industrile herstellingen uit en houden met preventief onderhoud uw industrile machine of installatie in topconditie. We vervangen versleten onderdelen door vakkundig maatwerk uit eigen atelier machinebouw custom made oplossingen zijn vaak gezocht Wij frezen draaien lassen slijpen elk metalen onderdeel op maat voor uw industrile installatie of machine machine en installatiebouw kies voor n van onze zelfontworpen machine.

codivex service onze troef plan een afspraak persartikelen product feeder en handling codeer en labelmachine vacatures vision systeem barcode verifier product feeder en handling soorten product feeders product en material handling codeer en labelmachine codeersystemen serialisatie persartikelen contacteer ons infocodivex.be delen codeer en labelmachine ben je op zoek naar een codeermachine die variabele data kan printen op diverse materialen of wil je een labelmachine aankopen om producten te etiketteren op een vlotte kwalitatieve manier dan biedt codivex voor jou een waaier aan oplossingen. Bovendien kunnen wij een codeer of labelmachine ook integreren in bestaande feeding systemen. In wat volgt lees je meer over de machines die codivex aan zijn klanten aanbiedt om te coderen of te labelen. Codeer en labelmachine voor offline coding en labeling om offline te coderen of te etiketteren h.

Wat je wil weten over Machinebouw custom made oplossingen

contactdesmetengineering.be t nl home over desmet diensten vacatures nieuws contact menu home over desmet diensten vacatures nieuws contact desmet nieuwsbrief op de hoogte blijven over desmet registreer je via het formulier voor onze nieuwsbrief. Voornaam naam email bedrijf interesse in machinebouwdraai en freeswerkindustrile artikelenpersluchtlekdetectiemetaalconstructie dit veld is verplicht. Versturen nieuws bespaar op je energieverbruik door deze tips hoe kan ik besparen op energie binnen mijn pneumatische aandrijving dit komt u in onderstaand bericht te weten Een extra woordje over machinebouw custom made oplossingen Lees meer de nieuwe compact cilinders van festo een kleiner systeem maar toch garantie op hoge prestaties dat kan met de nieuwe compacte cilinders van festo. Door het gebruik van deze cilinder bespaar je niet enkel op ruimte maar ook op energi.