Menu Sluiten

Gespecialiseerde Machines Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriëen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriële installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over gespecialiseerde machines machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Gespecialiseerde Machines Machinebouw

Machinebouw | Industrieel Onderhoud | Herstellingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gespecialiseerde machines machinebouw

toggle navigation home home matrijzen toelevering mogelijkheden contact welkom bij mecaform cnc mecaform cnc is een toonaangevend precisie metaalverwerkingsbedrijf dat zijn diensten kan aanbieden aan bedrijven in diverse industrietakken. Het bedrijf bestaat reeds meer dan jaar gespecialiseerde machines machinebouw voor bedrijven op maat Een groep van sterk gespecialiseerde medewerkers staat borg voor het ontwerpen aanmaken en herstellen van matrijzen het bewerken van onderdelen voor de machinebouw voor deze activiteiten staat een uitstekend team en modern machinepark ter beschikking. De bedrijfsfilosofie is gericht op service en klantgericht meedenken bij nieuwe projecten of aanpassingen aan bestaande uitvoeringen. Copy mecaform cnc times .

tel fax mob mail infohuyghemachiningagency.be gustave royerslaan ronse belgi wie zijn we machine tools sectoren machinebouw energie precisiemechaniek luchtvaartindustrie automotive overige applicaties thema s assig frezen multitasking aluminiumverspaning personalisatie automatisatie leveranciers gruppo parpas imt intermato tbt nagel fastems famar grob tools hollfelder tbt tools subcontracting consulting downloads amp links contact machine tools een waaier van oplossingen wij helpen u om de juiste te kiezen u kent uw product het best. U weet als geen ander waar u met uw bedrijf naartoe wilt. En wij wij hebben de knowhow en de marktkennis om snel en efficieumlnt voor de juiste machine te kiezen. Door onze competenties te bundelen maken we samen de juiste keuzes Een alternatief voor gespecialiseerde machines machinebouw extra aandacht voor service ge.

Interesse in Gespecialiseerde machines machinebouw

metes siemenslaan b dilsenstokkem belgium metech djure salaja smederevo serbia home the experts over metesmetech onze geschiedenis ons aanbod certificaten engineering en productontwikkeling sheet metal services lasersnijden en ponsen buigen lassen rvs inox oppervlaktebehandelingen poeder en natlakken montage testen logistieke oplossingen markets and products compressor machinebouw uitrusting grafische industrie telecom medische farmaceutische en labo toepassingen interieur decoratie metesmetech team ons team maatschappelijke verantwoordelijkheid news carrire contact dutch english serbian german buigen home our services onze cncbuigcapaciteit van safan en lvdafkantpersmachines tot t en m ras automati.